Microsoft Office overal bij de hand

Met Virtual Office heeft u niet langer de zorg over beheer, opslag, onderhoud en beveiliging van Microsoft Office programma's en bestanden. De software en uw documenten staan veilig opgeslagen in een gespecialiseerd datacenter. Via Remote Desktop heeft u 24 uur per dag online, via een beveiligde verbinding, toegang tot uw eigen afgeschermde omgeving. Daar staat uw vertrouwde bureaublad voor uw klaar, uw Office-software, bestanden en meer dan voldoende opslagruimte. Niet alleen vanaf uw eigen computer op uw werk of thuis, maar overal ter wereld.

Compleet Office-pakket op abonnementsbasis
Microsoft Word, Excel, Powerpoint en andere programma's uit het Microsoft Office-pakket zijn in veel organisaties de meest gebruikte softwareproducten. Maar het aanschaffen van nieuwe Microsoft Office-software en licenties voor de verschillende werkplekken betekent al snel een forse investering. Met Virtual Office voorziet u uzelf en uw collega's voor een vast bedrag per maand van de nieuwste Office-software. De Microsoft Office-programma's staan via internet 24 uur per dag tot uw beschikking. Met een abonnement bent u bovendien verzekerd van de meeste recente versies en de laatste updates.

Office via internet verassend eenvoudig
Werken met online Office-software via Remote Desktop is verrassend eenvoudig. Log in in uw eigen beveiligde Office-omgeving, en alles werkt gewoon zoals u gewend bent. Met alle mogelijkheden en vrijwel net zo snel als wanneer de software op uw eigen pc zou staan.

De voordelen van Virtual Office